Znajdź ofertę dla siebie:

Członek teamu - BAR

➔ Obowiązki:

– utrzymanie porządku w lokalu i za barem
– obsługa gości
– obsługa kasy fiskalnej

➔ Zapewniamy:

– pracę w młodym zespole
– elastyczny grafik
– podnoszenie kwalifikacji zawodowych
– szkolenia
– możliwość szybkiego rozwoju i awansu

➔ Wymagania:

– wysoka kultura osobista
– punktualność, sumienność i uczciwość
– umiejętność pracy w zespole
– zaangażowanie
– aktualna książeczka sanepidu
– umiejętność pracy pod presją czasu
– status studenta/ucznia mile widziany

Członek teamu - KUCHNIA

➔ Obowiązki:

– przygotowywanie posiłków
– przyjmowanie dostaw
– utrzymywanie czystości w kuchni

➔ Zapewniamy:

– pracę w młodym zespole
– elastyczny grafik
– podnoszenie kwalifikacji zawodowych
– szkolenia
– możliwość szybkiego rozwoju i awansu

➔ Wymagania:

– wysoka kultura osobista
– punktualność, sumienność i uczciwość
– umiejętność pracy w zespole
– zaangażowanie
– aktualna książeczka sanepidu
– umiejętność pracy pod presją czasu
– status studenta/ucznia mile widziany

Członek teamu – MANAGER RESTAURACJI

➔ Obowiązki:

– kierowanie teamem BB w lokalu
– sporządzanie grafików dla pracowników
– obsługa gości
– obsługa kasy fiskalnej
– prowadzenie inwentaryzacji

➔ Zapewniamy:

– pracę w młodym zespole
– elastyczny grafik
– podnoszenie kwalifikacji zawodowych
– szkolenia
– możliwość szybkiego rozwoju i awansu

➔ Wymagania:

– doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
– punktualność
– umiejętność zarządzania zespołem
– sumienność i uczciwość
– zaangażowanie
– umiejętność pracy pod presją czasu
– rzetelność w wykonywaniu swoich działań
– dbałość o potrzeby klienta
– samodzielność

Specjalista - DZIAŁ OPERACJI

➔ Obowiązki:

– bieżąca kontrola operacyjna w podległych restauracjach
– współuczestniczenie w procesach rekrutacji i szkoleń
– wsparcie przy uruchamianiu nowych lokali
– zapewnienie wsparcia merytorycznego dla managerów lokali
– wdrażanie oraz kontrola przestrzegania standardów i procedur wewnętrznych
– kontrola HACCP w lokalach
– dbałość o płynny przepływ informacji
– kontrola i ocena pracy podległych pracowników

➔ Oferujemy:

– samodzielne i odpowiedzialne stanowisko w dynamicznie rozwijającej się organizacji
– przyjazne środowisko pracy
– możliwość rozwoju oraz podnoszenia kompetencji
– pracę w młodym zespole
– biurko z komputerem i telefonem służbowym w siedzibie w Warszawie

➔ Wymagania:

– doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii
– znajomość zagadnień związanych z przychodami oraz kosztami w restauracjach
– bardzo dobra organizacja pracy własnej oraz umiejętność delegowania i egzekwowania zadań
– inicjatywa i samodzielność w działaniu
– entuzjazm oraz wytrwałość przy realizacji założonych celów
– umiejętność wywierania pozytywnego wpływu dla innych
– odpowiedzialność i zaangażowanie 

 

APLIKUJ