slide1
slide3
cheaty-monday-1080×530
slide4
slide2
cheaty-monday-1080×530
1-big

Jesteśmy pierwszym na rynku konceptem gastronomicznym typu street food, który ewoluował i daje teraz możliwość otwarcia stacjonarnej placówki na zasadach franczyzy.

Jesteśmy pionierami w tym rozrastającym się segmencie rynku gastronomicznego, którego podstawą są bary serwujące wysokiej jakości burgery. 

TARGI_ULOTKA
  • Warunki współpracy:
    ●     lokalizacja: lokal o powierzchni od 90 m2 – 160 m2 przy głównych ulicach, w miejscach o dużym ruchu pieszych, w miastach powyżej 100.000 mieszkańców;
    ●     koszt otwarcia lokalu: od 200 000 złotych brutto*;
    ●     opłata wstępna: 19.950 złotych netto (projekt aranżacji lokalu, system informatyczny, 172 h szkoleń, pełne wsparcie podczas otwarcia i pierwszych miesięcy działania lokalu);
    ●     opłata bieżąca: 8% obrotu netto;
    ●     czas zwrotu z inwestycji: ok. 24 miesięce;
    ●     próg rentowności: 3 miesiące.

Jaki jest wobec tego pierwszy krok?
Wypełnij ankietę rekrutacyjną!

franczyza@bobbyburger.pl
ikony_biale

Do pobrania